SİPARİŞ HATTI: 0212 210 33 91

Blog

Üretim Nedir?

 

Üretim kavramı birçok konuda farklılık ifade eden bir kavramdır. Temel anlamıyla üretim topraktan, hayvanlardan bitkilerden ürün sağlama, mal ve hizmet olarak yeni şeyler ortaya koyma, üretme işi demektir. Toplumbilim alanında ise insanların, yaşamlarını bir şekilde ilerletmek, hayatta kalma çabasıyla girişimde bulunma süreci anlamında kullanılır. Tanımlar değişiklik gösterse bile üretime ortak bir tanım yapabiliriz. Bir amaç doğrultusunda yapılan her türlü “yeniliksel değişime” üretim denir. Üretim süreçlerinin sonucunda insanın ihtiyaçlarını karşılayacak mal ve hizmet üretimi amacıyla mutlaka insanların bir işletme, iş kurması gerekmektedir.

 

Bir iş kurmak, bu işi başarıyla ve istikrarla devam ettirebilmek için ekonomik bir güç, kararlı adımlar olması gerekmektedir. Başarılı olmak için daha fazla emek sarf etmek gerekir. Yeri geldiğinde kurduğunuz iş için riskler almak, elinizi taşın altına sokmanız gerekmektedir. Yatırımsız, gelişigüzel işler kurmak yerine temelinde özgünlük yatan bir iş başarabilmek, üretim yolunda attığınız başarılı adım demektir.

 

1995 yılında sadece sümen takım üretimiyle başlayan ve 2020 yılından itibaren Limited firma yapısına geçen firmamız, istikrarlı bir üretim yolunun nasıl sonuçlanabileceğinin örneklerinden biridir. Bu şekilde gelişen ve günümüzde 13 ülkeye ihracat yapan, Türkiye de 81 ile ürünlerini kargo ile gönderebilecek kapasitede bir firma haline gelmiştir.

 

           

Sümen Takımı
1-Sümen Takımı 2-Sümen Takımı Nedir? 3-Sümen Takımı Nerede Kullanılır? 4-Sümen Takımlarında neler vardır? 5-Sümen Takım Fiyatları